Web Teksten

Waarom zou je Webteksten laten schrijven?

Webteksten zijn de basis van een goede website. Zonder basis geen resultaat. Webteksten zijn specifiek, leuk, positief en daadkrachtig en vertellen precies wat de klant wil weten op het juiste moment. Jouw website vertelt jouw  verhaal maar de teksten brengen de emotie. Dat is waarom je Danny van Brussel jouw webteksten laat schrijven.

Emotie doet mensen bewegen en door dit te combineren in jouw¬† persoonlijk verhaal zal de tekst die Danny schrijft een mooi geheel vormen met jouw website. Plus, door de verscheidenheid aan woorden zal Google de teksten die Danny schrijft ook zeer aantrekkelijk vinden en is het aannemelijker dat Google jouw website hoger zal indexeren dan een website die ‘nietszeggende’ teksten op zijn website heeft staan.

Niet te lang, niet te kort, precies goed!

Bezoekers van jouw website willen niet minutenlang ronddwalen op zoek naar de juiste informatie. Zij willen snel, accuraat en to the point informatie vinden en daarmee een keuze maken. Ellenlange lappen tekst zorgen ervoor dat de bezoeker gaat dwalen en daarom is kort maar krachtig vaker een aanzet tot actie. Daar houdt Danny natuurlijk rekening mee. Net als in deze tekst volgt er meestal in het verhaal een ‘call to action’. Zo kun je hier klikken naar de webshop om direct jouw eigen webteksten te laten schrijven door Danny van Brussel.